woensdag 25 mei 2011

gezellie, weer visite!

De ene visite weg, de volgende weer terug. Eerst nog een paar dagen gezellig Hans en Lejorben en de kinderen hier gehad. Samen met hen en Chris en Carol Oud en Nieuw gevierd. Leuk! Prachtig vuurwerk overigens die we mooi vanaf het balkon konden bekijken, en die jullie allemaal even heel kort hebben kunnen zien op het journaal.

Terwijl wij op het balkon stonden het vuurwerk te bekijken, zat ondertussen de volgende visite in het vliegtuig. De volgende dag konden we dan ook weer naar het vliegveld om nu Koen, Marcel en Henriette op te halen. Erg leuk om elkaar weer te zien en zoveel te bepraten ook! Koen had bijna geen kleren meegenomen. Zijn koffer zat vol met hageslag en dropjes. Lekker!! Maar niet alleen Koen had van alles meegenomen, Marcel en Henriette ook nog eens. Het gevolg, het aanrecht vol met teveel lekkere dingen :-)

Praten, rondkijken, relaxen in de zon, zo zijn we de eerste dag lekker doorgekomen. Daarna natuurlijk weer even op pad. Op naar Piha Beach, Mount Eden de volgende dag en natuurlijk Auckland Museum. Indrukken op laten doen van het leven hier.

Hoewel het eerst de bedoeling was om een lang weekend met elkaar weg te gaan, kwam dit niet helemaal goed uit werk en reis technisch. Met het gevolg dat de visite ontbreekt op de foto's gemaakt in de Coromandel. Die zaten in Northland en werden rondgereden met de bus.




Til heeft haar favoriete koekjes weer. En wat allemaal niet meegenomen is uit nl. Heerlijk!



Lekker bijkletsen en natuurlijk even een frisse duik nemen




Hieronder Piha Beach




















Mount Eden









Coromandel


































Geen opmerkingen: