zondag 6 september 2009

Het is september. De winter is voorbij en we hebben dus nu lente! Ja de temperaturen klimmen weer omhoog en zeker het verschil in zonnekracht is merkbaar. Heerlijk!
De laatste paar weken zijn weer eens omgevlogen. Druk met stage, moest verboden worden dat vrouwen 24 uur per dag kunnen bevallen ;-), en al die activiteiten die de jongens hebben. Natuurlijk is daar eerst die heugelijke feit dat onze Toon al weer 8 geworden is. 8 alweer.. Hij was helemaal blij met alle cadeautjes (veel lego!), kaartjes en e-mails die hij heeft ontvangen en vond zijn ‘gitaartaart’ erg mooi (‘lijkt bijna net op mijn gitaar, mam’) en ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer?? Misschien nog een verjaardagsfeestje voor zijn vriendjes?? En die wordt dan ook volgende week gevierd. Leuk!

Nu het lente is, is het rugbyseizoen weer bijna voorbij. Alleen de ‘price giving’ nog. Koen is met zijn team in clubverband ergens in de middelmoot geëindigd, maar met zijn school team moet hij aankomende weekend de finale spelen om uit te maken wie die kampioen wordt van de lagere scholen hier in de buurt. Knap!
Nu rugby dus bijna weer voorbij is, dachten weer weekenden vrij te zijn. Dachten want is er toch nog onverwachts ‘touch rugby’ voor in de plaats gekomen voor jawel alle drie de jongens. Gaan we weer… Maar met bijna een ‘buurtteam’ zal het vast wel gezellig langs het veld worden.

Daarnaast is Niek nu geïnstalleerd als Kea en dus nu echt lid van de scouting vereniging en is Toon ‘overgevlogen’ in een UFO naar de Cubs (een groep hoger dan de Kea’s. Ook zijn de nodige awards weer verdiend door Niek, Toon en Koen. Niek een principal award voor zijn enthousiaste inbreng, en Koen als Toon voor hun rekenprestaties (dat doet deze moeder goed). Verder is Toon geslaagd voor zijn zwemexamen en gaat hij over naar de volgende niveau, is Koen 3e geworden in cross country en gaat dus naar de interschool kampioenschappen, en is hij met zijn gymteam 2e geworden tijdens interschool gymnastiekwedstrijden en strijdt aankomende vrijdag voor de Auckland kampioenschappen. Kortom genoeg gepresteerd de afgelopen dagen! Erg mooi dat ze het allemaal zo goed doen.

8 alweer!

Vandaag even weer eens wat gedaan met elkaar. Onder andere rondgelopen bij Mount Eden en heerlijk van het uitzicht en de zon genoten.


Toon 'vliegt'over in een UFO naar de Cubs.

Niek wordt geinstalleerd als Kea

Geen opmerkingen: