zaterdag 12 februari 2011

November

Het is november en wat doe je dan? Natuurlijk de goede beste man ook hier vanuit Nieuw Zeeland volgen. Het Sinterklaas Journaal is dus een uitvinding! Maar hoe moet het nu als je als Nederlander de Sinterklaas op visite krijgt en van je juf op school een brief moet schrijven naar de man zijn beste neef de Kerstman?? Kortom Niek heeft dit gewoon geweigerd onder de noemer ‘de Kerstman komt niet naar Nederlandse kindertjes’. Maar toen de Kerstman hier naar toe kwam voor de Kerst parade, vond hij het natuurlijk toch erg leuk om te kijken! Je weet immers maar nooit..

Deze maand getuige mogen zijn van een gitaarconcert van Toon met band (zie video) en Koen zijn eerste judowedstrijd. Derde geworden! Ook hiervan een registratie. Sorry voor het wiebelend beeld. In het kader van fanatisme werd er soms niet helemaal aan de camera gedacht…

Verder stond deze maand wat Marten betreft in het teken van de verhuizing. Tjonge wat heeft die man toch lopen in te pakken, slepen etc in zijn vrije uren. Moeders was druk bezig met de schoonmaak (erg fijn!) terwijl ik met name aan het studeren ben geweest voor het Nationaal Examen Verloskunde.

Ik was dan wel deze maand wel geslaagd voor de opleiding van Verloskunde, maar om aan het werk te kunnen moest je wel het Nationaal examen halen. Drie uur lang, multiple choice vragen maken en nog had ik net genoeg tijd. Heftig en moeilijker dan gedacht!

En half november even niks. Nou ja niks met uni en werk. Nu op naar de verhuizing en de visite die allemaal komen. Maar daarover meer zsm!

Met de jongens naar Butterfly Creek




Na de verhuizing even bbq. Dank voor de hulp iedereen!


Christmas Parade in Howich

Goed kijken, Toon en Niek lopen mee.
Strandje bij ons huis

Toon zijn gitaarconcert. Erg leuk!
Mijn klas, laatste dag op uni!
Koen derde!
'Koens judo wedstrijd en gitaar concert Toon'

Geen opmerkingen: