dinsdag 6 juli 2010

Even weer een berichtje van het front: en video's!

Even weer een berichtje vanaf het front

Inmiddels is het al weer de 2e week van de vakantie van de jongens en zijn mijn drie weken van de vakantie weer voorbij en dus is de universiteit al weer gestart.
Komende drie weken moet ik me bezig houden met ‘law and prescribing’. Samenvattend: saai, namen die ik nauwelijks weet uit te spreken, laat staan te schrijven, maar toch noodzakelijk. Hoewel mijn hoofd nog steeds in standje de ‘holiday mode’ dreigt, toch maar weer aan de slag al gaat dat dus moeizaam.

Ik had natuurlijk al een hele goede reden om een gedeelte van de maandag te spijbelen. Het Nederlands elftal! Daar zaten we dan afgelopen maandagochtend om 6.30 uur bij Paul en Antoinette opgedirkt in Oranje en al, om ze te zien verliezen. Zucht…. Maar wat zal het de afgelopen dagen toch een feest zijn geweest in het Nederlandse! Hopelijk volgend jaar wanneer de World Rugby Cup wordt gehouden hier in Nieuw Zeeland, wordt het hier dunnetjes overgedaan. Niek had een beetje medelijden met Bert van Marwijk en heeft hem gisteren een brief geschreven en een tekening gestuurd met het bericht dat hij het heel jammer vond dat het Nederlandse team heeft verloren, maar dat hij het ook erg goed vond dat ze 2e zijn geworden. Hoe aardig van hem! We hebben de brief gisteren opgestuurd, en zijn benieuwd of hij een reactie terug krijgt.

Natuurlijk zijn we ook in deze vakantie weer een weekend weggeweest. Naar Whangamata, ja daar zijn we al eerder geweest, samen met Chris en Carol en kids en Marco en Marie. Chris durfde al bijna niet meer met ons een weekend weg, echte helden die Engelsen, omdat hij het de vorige keer erg kreeg te verduren tijdens het hartenjagen (kaartspel).
Op vrijdag vertrokken, lekker aan het vissen geweest en de traditie erg hoog gehouden om ook nu niet niks te vangen, lekker op het strand gewandeld etc etc. Geshopt, en een prachtige ‘graduation dress’ gezien, maar durfde het niet aan deze alvast te kopen (bad luck?). Zondag weer op een zeer verlaten strand gewandeld, dat blijft toch uniek hier in Nieuw Zeeland stranden waar ‘niemand’ komt/is. Kortom, heerlijk om er even uit te zijn geweest.

Hieronder een paar videootjes van de jongens. Niek die zonder pianolessen de sterren van de hemel speelt op de keyboard van Koen, en Toon de al aardig de gitaar beheerst. Daarnaast een indruk van Koen zijn rugby. Zijn team doet het momenteel erg goed: nog niet verloren dit seizoen! Met nog een paar wedstrijden te gaan hopen we op het beste!

NB video's helemaal onderaan
Blije gezichten voordat het 1-0 werd....

Whangamata



Whangamata
Met de unox mutsen!
En jammer genoeg hebben we Esther en Machiel met kids weer naar het vliegveld gebracht. Na een poos in Nieuw Zeeland te hebben gewoond gaan ze eerst weer een poos in Nederland door brengen. Al het goeds daar en hopelijk tot (snel) weer ziens!
Koen terug van rugby training


Lekker wandelen in de buurt

Geen opmerkingen: