zaterdag 15 januari 2011

September

Als ik zo de foto’s van september bekijk, dan lijkt het net alsof we hebben stilgestaan. Maar als ik eraan terug denk bestond de maand uit veel en zeer onregelmatig werken en als je dat combineert met een man die bijna nooit foto’s maakt lijkt het er inderdaad op dat er niks aan de hand was.

Een paar verwoede pogingen om wat te gaan doen, liep deze maand een aantal keer spaak. Zelfs al waren we onderweg. Bevalling! Maar natuurlijk was er ook tijd om een aantal leuke dingen te doen. Zo waren we hartstikke trotse ouders toen Koen een award won voor ‘Sportsman of the year’ voor rugby. Al dat harde werken en zeker zijn goede mentaliteit om er voor te gaan had zijn vruchten afgeworpen. Super! Helaas had Koen de laatste wedstrijd van zijn poule verloren en dus is zijn team als 2e geëindigd.

Vol verwachting waren we ook bij Niek. Hij was genomineerd voor meerdere rugby awards, als enige van zijn groep, maar helaas hij won niks. De logica ontbrak ons een beetje, Niek was ook erg teleurgesteld. Natuurlijk, want het was hem al min of meer al verteld door zijn trainer dat hij zou winnen. Nou ja, in het nieuwe seizoen volgend jaar zijn er vast wel weer nieuwe kansen! Voorlopig zijn we van het rugbyen even af. Koen doet nu weer volop judo (staat even op een lager pitje als hij rugbyed, en Niek wou naar zijn eigen zeggen het even rustig aan doen… J)

Met Toon zijn vrienden zijn we naar de bioscoop geweest. Gelukkig hadden we nog een paar meiden in het gezelschap wat de stoere jongens gehalte natuurlijk een beetje compenseerde. Toon krijgt momenteel veel uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes bij de meisjes. Vaak is hij daar als enige te vinden. Misschien ligt dat ook wel aan het feit dat hij heel stoer zijn gitaar met zich mee neemt om de jarige lang zal zijn leven toe te zingen. Tja…

En in september hebben we nog naar huizen moeten kijken. Zoals we ooit eens eerder uitgelegd hebben, is het systeem hier een beetje anders en dus als je wilt huren moet je dus bij privé eigenaren op zoek. We hebben via een vriendin van ons een leuk huis kunnen vinden. Het huis waar we de afgelopen 4 jaar hebben gewoond werd namelijk verkocht. Maar eigenlijk hadden we zelf ook al besloten om te verhuizen. Het huis was nog steeds prettig, over de buren niks dan lof maar er werd weer een nieuw huis achter die van ons gebouwd en zo werden we wel heel erg ingesloten. En met het huis kwam een nieuw huisgenoot. Bootsie een 16 jarige kat. Prima!




Toon zijn feestje, Niek krijgt nog een certificaat







Met moeders en Patrick nog een dagje Piha



Een nieuw huis en een nieuwe kat in het vooruitzicht.



Niek zijn rugby team

Geen opmerkingen: